Neem 7 maart een kijkje achter de schermen

Volgende week is het zover: dan wekt de SolarRoad haar eerste energie op! Als Nissewaardse ondernemer bent u natuurlijk van harte welkom om ook onderdeel te zijn van deze bijeenkomst.

Heeft u zich al aangemeld?

Als belanghebbende geven wij u graag een unieke kijk achter de schermen van de SolaRoad. Wij nemen o.a. u mee in de techniek én samenwerking achter dit innovatieproject in Nissewaard; een project dat onderdeel uitmaakt van ons masterplan om Halfweg-Molenwatering geheel zelfvoorzienend en energiepositief te maken in de komende jaren!

Showcase SolaRoad, donderdag 7 maart 2019

Locatie: IBDL – Boyleweg 6, Nissewaard
Aanvang: 13.00 uur

MELD U AAN

Slaat de vonk bij u over?

Op 7 maart beleeft u niet alleen de SolaRoad in al haar facetten, óók doet u de inzichten op die u verder op weg brengen in uw eigen verduurzamingsambities.

Laat u inspireren door de opwekkingsprojecten die nu al actief zijn in Nissewaard. En: laat u enthousiasmeren over hoe u verdere verduurzaming binnen úw organisatie in gang zet.

Wij hopen dat dit SolaRoad-evenement de vonk van verduurzaming ook bij u doet overslaan: you can’t start a fire without a spark!

Kennis, inspiratie en: netwerk!

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen van een energiek programma. Eén ding is zeker: naast inspiratie en kennis biedt dit evenement u volop kansen om nieuwe zakelijke contacten te leggen.

We verwachten een mooie dwarsdoorsnede van overheid, bedrijfsleven en onderwijs op de 7e en hebben een mooi programma voor u in petto.

13.00 – 13.40   Inloop bij IBDL, diverse activiteiten.

13.40 – 14.00 Welkom en lokale opening op de SolaRoad door wethouder Igor Bal.

14.00 – 14.30 Igor Bal vertelt over de samenwerking en initiatieven in de gemeente op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid. Uitleg over de rest van de middag.

14.30 – 15.00 Inspiratie: lokale energieopwekking in de praktijk; laat u inspireren! Wat gaat er gebeuren met de opbrengst van de SolaRoad en welke lokale wind/zon-initiatieven zijn gekoppeld? Demonstraties met energieopslag, live proef met waterstof en meer.

15.00 – 16.00 Hoe financiert en organiseert u energieopwekking en verduurzaming binnen uw organisatie? Investeringsaftrek, subsidies, crowdfunding, durfinvesteerders, biodiversiteit industrieterrein, mobiliteitsvraagstukken, alternatieve warmtesystemen: alles komt aan bod!

In break-out sessies van 15-20 minuten waar verduurzamingsexperts u de inzichten zullen geven die u nodig heeft. U bepaalt zelf welke – en hoeveel – sessies u bijwoont.

16.00 – 16.55 Praat na en leg nieuwe zakelijke contacten onder genot van een borrel

16.55 – 17.00 Afsluiting van het evenement

Meld u op tijd aan

Omdat er een zekere mate van exclusiviteit is verzoeken wij u, om u vooraf aan te melden. Zorg daarom dat u zich uiterlijk 5 maart aanmeldt!

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan contact met ons op via info@huisvanmorgen.nl.